Opleiding Gelnagels Alphen aan den rijnVoor wie succesvol een eigen bedrijf wil starten :

Opleiding Gelnagels Alphen aan den rijn : De opleiding gelnagels is bestemd voor iedere nagelstylist die het leuk vind om nagels te zetten er zijn vele opleidingscentra die de basisopleiding gelnagels geven maar droomt u van een eigen nagelsalon, geïnteresseerd is in uiterlijke verzorging en zich goed wil voorbereiden op het starten van een eigen nagelstudio. Voor het starten van een eigen bedrijf is geen apart (middenstands)diploma nodig. Na deze opleiding kun je dus direct succesvol van start met je eigen bedrijf!

Zoek hier naar de beste opleidingen


Eindresultaat


Na afloop van de erkende opleiding gelnagels heb je de technieken van nagelstyling volledig in de vingers en ben je perfect voorbereid op het starten van je eigen nagelstudio. Van French manicure tot financiële administratie: na deze cursus weet je er alles van en ben je een stuk zelfverzekerder. Zo wordt je eigen nagelstudio zeker een succes!LeerstofIn de opleiding gelnagels leer je alles om professionele gel- en te maken en je eigen nagelstudio te starten. Door middel van heldere theorie en praktische oefeningen leer je stap voor stap verschillende technieken. Bovendien ontvang je een unieke dvd die al deze benodigde technieken en vaardigheden stap voor stap demonstreert. Verder leer je alles wat je moet weten om je eigen bedrijf te kunnen starten; van een financieel plan tot het opstellen van contracten. De volgende onderdelen komen tijdens de opleiding nagelstyliste aan bod:


- Kennismaking nagelstyling
- Hygiëne en veiligheid
- PREP (voorbereiding) en applicatie
- Vijlen, nabehandeling en French manicure
- Ondernemingsplan, offertes en contracten
- Financiële administratie en debiteurenbeheer
- Marketing, kwaliteit en service
- Belastingdienst en wet- en regelgevingWaar wordt de opleiding nagelstyliste gegeven.


De opleiding gelnagels wordt gegeven in : Amsterdam, Den Haag, Delft, Rotterdam, Utrecht, Zwolle, Zoetermeer, Almere, Arnhem, Apeldoorn, Amersfoort, Alphen aan den rijn,.


- Opleiding Gelnagels Amsterdam - Opleiding Gelnagels Rotterdam - Opleiding Gelnagels Delft
- Opleiding Gelnagels Den Haag - Opleiding Gelnagels Delft - Opleiding Gelnagels zwolle
- Opleiding Gelnagels zoetermeer - Opleiding Gelnagels Almere - Opleiding Gelnagels Arnhem
- Opleiding Gelnagels Drachten - Opleiding Gelnagels Zwolle - Opleiding Gelnagels Vlaardingen
- Opleiding Gelnagels Zoetermeer - Opleiding Gelnagels Woerden - Opleiding Gelnagels VlissingenBeauty opleidingen
Beauty opleidingen op lokatie Wil je een opleiding volgen maar wil of kun je daar de deur niet voor uit, BeautyOnderweg geeft erkende opleidingen op lokatie, wij komen naar u toe, BeautyOnderweg heeft haar werkgebied in het groenehart, wij zijn gespecialiseerd in het geven van 1 op 1 beauty opleidingen. Wij geven de opleiding Nagelstyling in een straal van 30km rond Leiden, boven de 30km zijn de kosten € 0,19 per km. Voor de opleidingen Nagelstyling, kunt een een gel/acrylpakket aanschaffen, dit is echter niet verplicht u kan ook oefenen met de producten die de docent mee neemt naar de opleiding. Vraag informatie aan bij een onze docente's Nagelstyling en laat u verrassen door de prijs ! opleiding Thuis Volgen De voordelen van thuis een cursus, studie of opleiding volgen liggen voor de hand: je bent geen reistijd kwijt, je kunt leren waar en wanneer je wilt. Ook kun je met de opleiding starten wanneer je maar wilt. Ideaal dus voor wie het volgen van een opleiding wil combineren met bijvoorbeeld een gezin en een baan.